Ostheimer mm

Ostheimer är en firma i Tyskland, som sedan 60 år, tillverkar handgjorda träfigurer som tar fram det karaktäristiska hos djur och människor.

Figurerna är tidlösa och de är framställda under noggranna miljövänliga processer. De tillverkas för att befrämja och utveckla barnens lek och fantasi. Företaget arbetar med funktionshindrade människor och ger dem en meningsfull tillvaro genom sin produktion.
Med dessa träfigurer kan de flesta sagor lekas, det finns riddarborg, Noaks ark, julkrubbor mm och ger man barnen tillgång till denna typ av leksaker kommer det garanterat att lekas mycket med dem. Tillsammans med träfigurerna kan barnen bygga med kottar, stenar, bark, tyger mm och göra ett levande landskap som kan förvandlas och utvecklas under lekens gång. I en gemensam lek kan barn i olika åldrar bygga tillsammans och utveckla respekt och social gemenskap.
Figurerna är handmålade i ogiftiga vattenlösliga lasyrfärger, skyddade med valnötsolja  - bara helt miljögodkända produkter. Produkterna uppfyller kraven för CE-märkning
Observera också att en del träfigurer är mycket små och därför ej lämpliga för barn som stoppar i munnen.
Ostheimers figurer är gjorda av lokalt trä från Tyskland och är rent hantverk. En del figurer kommer från andra tillverkare.
Varje produkt skapar en kärleksfullt designad unik figur som låter barn fördjupa sig i ett livligt, fantasifullt spel.

Allt material är certifierat och garanterar inte bara en leksak av hög kvalitet, utan också certifierad säkerhet för ditt barn.

Just nu väntar vi in leveranser från Ostheimer - uppdaterar priser och lägger snart ut julkrubbor och det som finns i lager


  


Förfina sökningen


Julkrubba med ljus och stjärna

Julkrubba med ljus och stjärna

1 350 kr Exkl moms: 1 080 kr

Julkrubba-grupp-1

Julkrubba-grupp-1

1 860 kr Exkl moms: 1 488 kr

Tre-vise-män-med-krona-grupp

Tre-vise-män-med-krona-grupp

2 055 kr Exkl moms: 1 644 kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)