Priserna på vår hemsida gäller tills vidare med reservation för valutaförändringar och eventuella uppenbara fel. Våra leverantörer uppdaterar sina priser i febr-mars och då följer även vi de nya prislistorna och uppdaterar priserna under våren.

All försäljning till privatpersoner sker mot förskott. Vi skickar ett mejl med betalningsuppgifter till dig så fort vi kontrollerat lagerstatus - förskott betalas omgående. Om du dröjer med betalning så makuleras din beställning.

Kommuner, Landsting och Svenska Kyrkan betalar mot faktura på 20 dagar om inget annat avtalats.

Du har rätt att returnera varor inom 14 dagar. Vi förutsätter då att varan och omslaget är oskadat (låt inte barnen riva upp förpackningar). Vi ersätter dock endast rena fabrikationsfel - vill du bara byta eller lämna tillbaka, får du själv betala returfrakten. Skulle det trots allt hända att du inte är nöjd, så fixar vi det och tar vi emot din reklamation via mejl eller telefon 0470-20252. Spara kvitto / faktura.

Vid transportskada ska du genast anmäla skada där du hämtat ut varan, så kolla därför att förpackningen är hel. Midgård ansvarar inte för transportskador efter vår avlämning till Posten, DHL, Schenker, Bussgods m fl - anmälan om transportskada göres till dessa företag.

Nu har du läst vår information och ditt godkännande är samtidigt ett bevis på att du har läst den.

Tack för att du handlar hos oss och vi är glada att ha dig som kund.